Mit főzzek ma? Marhahúsleves, fűszeres-ropogós csirkeszárny és málnás-csokis keksz vár ma

Kiadós marhahúsleves, ropogós csirkeszárnyak és ínycsiklandozó málnás kekszek várnak ma! Szerintünk ezt a menüt az egész család imádni fogja.

Fergeteges ízek és aromák érkeznek ma az ebédlőasztalra! Kezdjük a sort egy klasszikus marhahúslevessel, majd ezután jöhetnek a fűszeres-ropogós csirkeszárnyak. A sort pedig zárjuk málnás-csokis kekszekkel. Jó étvágyat!

LEVES

Marhahúsleves

Krúdy-t olvasok éppen, a 'Szinbád gyermekkorá'-t, nyelek nagyokat, amikor a húsleves kerül szóba, nem ritkán - mit mondjak. Alig vártam, hogy legyen méltó alkalom egy valódi ...

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Még több fűszeres húsok itt!

DESSZERT

Még több édes keksz itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...