Három remek fogás az ünnepek ízével:
ELŐÉTEL
krumplisaláta
Klasszikus majonézes krumplisaláta
Ez a krumplisaláta hagyományosan és egyszerűen ecetes páccal és majonézes alappal készül. Leginkább a téli, kora tavaszi időszakban népszerű, de az év bármelyik szakában szuper ...
Még több krumplisaláta itt!
FŐÉTEL
káposztás egytálétel
Lusta asszony „töltött" káposztája
A lusta asszony vagy más néven haraszt nélküli „töltött" káposzta egy olyan változat, ahol elhagyjuk a káposztalevelekbe töltést, és a töltelék egyszerűen belefő a káposztás ...
Még több töltött káposzta itt!
DESSZERT
linzer
Klasszikus linzer baracklekvárral
Az omlós tészta megfizethető, gyors az elkészítése és nagyon egyszerű. Roppantmód sokoldalú, változatosan megtölthető, felhasználható, a végeredmény pedig egy istenei teasütemény, ...
Még több linzerrecept itt!