Mit főzzek ma? Hétzáró menü májgombóclevessel, vajas csirkével és lávasütivel

Mielőtt belevágnánk az új hét izgalmaiba, vegyünk egy mély levegőt, és élvezzük ki a nyugalmat és a pihenést. Tükrözze ezt az ebédünk is: készítsünk pofonegyszerű májgombóclevest, vajas csirkét rizzsel és dekadens, csokoládés lávasütit.

Kényeztető ételek kerülnek a vasárnapi asztalra. Első fogásként egy klasszikus májgombócleves, majd egy gazdag vajas-rizses csirke, zárásként pedig csokis lávasüti készül.

LEVES

Még több májgaluskaleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsos egytálétel itt!

DESSZERT

Még több csokis süti itt!

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...