A Márton-nap hagyományos ízeivel és zamataival töltjük a mai napot az asztal mellett. Maceszgombóc-leves, libás rizottó és szilvás papucs készül.
LEVES
gombócleves
A legtökéletesebb maceszgombóc-leves
A zsidó konyha egyik emblematikus étele a maceszgombóc-leves, amit ha igazán jól készítünk el, igazi gyógyír a testnek és a léleknek is. Zsidó hagyományok szerint pészach idején ez a ...
FŐÉTEL
rizottó
Libás hamis rizottó
Ez a műrizottó a Márton-napi liba mellé készült. Mivel a levesbe májas szalvétagombóc került, ezért a lúdgégetészta hiányát csillapítandóan a ludaskása receptje módosult. Rizs ...
DESSZERT
édes táskák
Tepertős-szilvás papucs
Egy igazi klasszikus, a sós és az édes íz tökéletes találkozása, a tepertős-szilvás papucs! Kihagyhatatlan! :)