Mit főzzek ma? Maceszgombóc-levessel, libás rizottóval és tepertős-szilvás papuccsal ünneplünk

Itt a Márton-nap, ami isteni őszies falatokat és ünneplést jelent. Mutatkozzon ez meg a mai menünkben is, készítsünk maceszgombóc-levest, libás rizottót és tepertős-szilvás papucsot.

A Márton-nap hagyományos ízeivel és zamataival töltjük a mai napot az asztal mellett. Maceszgombóc-leves, libás rizottó és szilvás papucs készül.

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több rizottó itt!

DESSZERT

Még több édes táska itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek