Mit főzzek ma? Maceszgombóc-leves, főtt marhahús meggymártással és sárgabarackos piskótatekercs vár

Töltsük meg a konyhát ma ismerős és nosztalgikus illatokkal! Készüljön egy csábító maceszgombóc-leves, egy ízletes főtt marhahús meggymártással és egy baracklekváros piskótatekercs. Jól hangzik, ugye?

A mai ebéd a következő mennyei fogásokból áll: legtökéletesebb maceszgombóc-leves, nosztalgikus főtt marhahús meggymártással és petrezselymes burgonyával, valamint ínycsiklandozó piskótatekercs sárgabaracklekvárral. Ez a menü garantáltan nagy sikert arat majd otthon!

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több gyümölcsös hús itt!

DESSZERT

Még több édes piskótatekercs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek