Mit főzzek ma? Ma édesburgonya-krémleves, sztrapacska és fánk a menü

A csütörtöki napon senki sem marad éhes, mert az édesburgonya-krémlevest nem más követi, mint az egyik legkalóriadúsabb kedvencünk, a sztrapacska! A desszert pedig a végső döfés: farsangi szalagos fánk. Jó étvágyat!

A mai menü kicsit sem diétás, ha pedig esetleg nem akarsz húst enni, a sztrapacska helyett jöhet egy túrós tészta tejföllel!

LEVES

Még több levesrecept erre!

FŐÉTEL

Még több egytálétel erre!

DESSZERT

Még több fánk erre!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...