Mit főzzek ma? Lencseleves, morzsás kelbimbó és mézeskalácsmuffin a mai menü

A mai menüvel már teljesen a karácsonyra hangolódunk. Igazán finom fogások következnek, melyek akár az ünnepi asztalon is visszatérhetnek.

Jöjjön egy mennyei lencseleves, majd egy könnyed morzsás kelbimbó, végül merüljünk el a mézeskalácsmuffinokban.

LEVES

Pikáns lencseleves

Minden tudásomat latba vetem a bőségesebb esztendőért, láthatjátok :) Ez egy másik izgalmas lencse-formáció, a chilis-sáfrányos figura heves vitalitásával szemben a zöldségek, az ...

Még több lencseleves itt!

FŐÉTEL

Villámgyors morzsás kelbimbó

Minden évben várjuk, hogy eljöjjön a kelbimbó szezonja. Az emberek eléggé elzárkóznak tőle, pedig igazán sokoldalú és ízletes zöldség  Készíthetünk belőle rakott fogásokat, ...

Még több zöldségköret itt!

DESSZERT

Mézeskalácsmuffin

Ha imádjátok a mézeskalácsot és szívesen kísérleteztek ezzel az ízvilággal, akkor ezt a muffint mindenképpen próbáljátok ki! Minden harapás olyan, mintha egy nagy, puha, omlós ...

Még több fűszeres muffin itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...