Mit főzzek ma? Szombaton menzázunk paradicsomlevessel, bácskaival és piskótakockával

A mai menü a retró menzát idézi, de most minden kicsit feljavított verzióban érkezik: a leves nem cukrozott és édes, hanem olaszos és fetasajtos, a rizses hús eredeti bácskai, a desszert pedig házi piskótakocka csokoládéöntettel.

A paradicsomlevesünk olaszosan készül, zöldfűszerekkel, sajttal, a bácskai rizses hús mellé már csak a savanyúság hiányzik, a desszert pedig minden egyes gyerek legnagyobb kedvence volt a suliban és az oviban. Készítsük házilag!

LEVES

Még több levesrecept erre!

FŐÉTEL

Még több egytálétel erre!

DESSZERT

Még több sütirecept erre!

Legújabb receptek

Medvehagymapesztós tészta

Aki egyszer kipróbálja a saját készítésű medvehagymapesztót, garantáltan minden évben várni fogja a medvehagymaszezont. Egy ösztönös, természetközeli ízélmény, amely a ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Több oka is van, miért nem kellene nyitva hagyni a...

A mosógép majdnem minden háztartás része, hiszen jelentősen megkönnyíti az életet. Rendeltetésszerű használata azonban nemcsak a gép helyes beállítását jelenti, hanem azt is, hogy a mosás lejárta után az ajtaját becsukjuk-e. Mai Otthon Tippünkben eláruljuk, miért nem kellene nyitva hagyni a mosógép ajtaját hosszú órákra, napokra.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!