Mit főzzek ma? Lebbencsleves, kelkáposztafőzelék és fahéjas almakarika vár rád

Mára hoztunk három magyaros fogást: a leves kolbászos lebbencs, a főzelék kelkáposzta, a desszert pedig fahéjas almakarika.

A mai hármasunk a következőkből áll össze: magyaros lebbencs érkezik leves gyanánt, a főzelék a menzás emlékek meghazudtolója, az édesség pedig gyors leveles finomság almából.

LEVES

Még több lebbencsleves itt!

FŐÉTEL

Még több kelkáposztafőzelék itt!

DESSZERT

Fahéjas almakarika

Amint beköszönt az ősz, mindenkinek jól esik egy meleg, fahéjas sütemény. Főleg, ha alma is van benne.:) Nagyon egyszerű recept, hiszen a tésztánk bolti leveles tészta, így pikk-pakk ...

Még több leveles sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...