Mit főzzek ma? Klasszikus lebbencsleves, Stefánia-szelet és gesztenyepüré-torta csütörtökre

Igencsak klasszikusnak számító ételekkel készültünk csütörtökre, néha azonban kifejezetten jól esik visszatérni a régi ízekhez.

A csütörtöki ebédet egy ízletes és könnyen elkészíthető lebbencslevessel kezdjük, főételnek Stefánia-szeletet, desszertnek pedig gesztenyepüré-tortát ajánlunk.

LEVES

Még több lebbencsleves itt!

FŐÉTEL

Még több vagdalt itt!

DESSZERT

Gesztenyepüré-torta

A Nők Lapja Konyhában találtam rá erre a receptre. Az eredetiben habtejszín van a tetején , de nálunk laktózmentes Hulalás verzió készült. Gesztenyepüré imádó fiaim szerint felesleges ...

Még több gesztenyetorta itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...