Mit főzzek ma? Lazackrémlevest, gesztenyés pulykát és forralt bort

Nemcsak halászlé dukál az ünnepi asztalra, hanem mondjuk lazackrémleves is, próbáljátok ki! A második fogás klasszikus, de csodás, és itt nem sütjük a pulykát, hanem főzzük, sok szafttal, rizzsel, a desszert pedig most házi forralt bor lesz.

Karácsony másnapjára is igazi karácsonyi fogásokat mutatunk, de korántsem unalmasakat!

LEVES

Bazsalikomos chilis lazackrémleves

Ez a leves akár maradék lazacból, akár ünnepi előételként, levesként is megállja a helyét az asztalon. Finoman fűszeres, citromos és jóízű. Természetesen ízlés szerint többféle ...

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Forralt bor

A téli esték kedvelt, szívmelengető itala. Sokféle verziója létezik, én ezúttal ilyen fűszerezéssel készítettem.

Még több forróital itt!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...