Magyaros ízeket felvonultató ételek várják, hogy elkészítsd őket a laskalevestől kezdve a töltött csirkecombon át egészen a Kati-szeletig.
LEVES
Laskaleves
A laskaleves hagyományosan alföldi jellegű, sőt, eredetileg ceglédi, viszont, ahány ház annyi szokás. A juhászok legfőbb eledele volt régen, mert gyorsan elkészíthető, laktató, és nem ...
Még több lebbencsleves itt!
FŐÉTEL
Töltött csirkecomb krumplival
A csirkecomb relatíve egy egyszerű étel, hiszen némi fűszerezést igényel, de utána már csak annyi dolgunk van vele, hogy berakjuk a sütőbe. Ha egy kicsit extrábbra vágynánk, akkor ...
Még több töltött hús itt!
DESSZERT
Hagyományos Kati szelet
Nagyobb ünnepek, családi összejövetelek elmaradhatatlan megédesítője a retro Kati szelet. Hogy pontosan ki lehet a szóban forgó Kati, azt bizony homály fedi, az utókornak már csak a ...
Még több habos sütemény itt!