Mit főzzek ma? Laskaleves, töltött csirkecomb és hagyományos Kati-szelet sorakozik fel

Mai fogásaink egytől-egyig kiadós tételek, ezért nagy étvággyal üljetek az asztalhoz!

Magyaros ízeket felvonultató ételek várják, hogy elkészítsd őket a laskalevestől kezdve a töltött csirkecombon át egészen a Kati-szeletig.

LEVES

Még több lebbencsleves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött hús itt!

DESSZERT

Még több habos sütemény itt!

Címlapról ajánljuk

Séftippek a legtökéletesebb, soktojásos házi tésztához Jahni Lászlótól, a Kistücsök...

A fejekben az él, hogy a levesekhez, tésztaételekhez nagy macera házi tésztát készíteni, ma már ezért automatikusan a gyári száraz tészta után nyúlunk. A legendás balatoni étterem, a Kistücsök séfje ezzel szemben arra biztat minden főzni szeretőt, hogy bátran álljunk neki frissen kigyúrni a tésztát, mert egy kis gyakorlással gyorsan megvan, az élmény pedig magáért beszél majd.

Nosalty

További cikkek