Mit főzzek ma? Különleges eperkrémleves, carbonara és linzer a menü

Pénteken egy különlegesebb levessel indítunk, majd egy tipikus olasz tésztával folytatjuk, végül egy magyar favorittal zárjuk.

A pénteki menüt egy bazsalikomos eperkrémlevessel indítjuk, isteni carbonarával folytatjuk, végül linzerrel zárjuk.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Kolbászos carbonara

A technika klasszikus, az alapanyagok már kevésbé, hiszen a pancettat fültölt kolbászra cseréltem, ami fergeteges plusz ízt ad neki, a végén pedig a színe kedvéért egy löket friss ...

Még több carbonara erre!

DESSZERT

Linzer 1.

A neten sokat böngésztem utána, de ez volt a legtöbbször visszaköszönő recept. A jól bevált, hagyományos összetétel: 1 rész cukor, 2 rész zsiradék, 3 rész liszt... Annyira puha, hogy ...

Még több linzer itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...