Mit főzzek ma? Kukoricaleves, szalonnás-tojásos burgonya és epres joghurthab az ebéd

A mai menü igazán tartalmas fogásokból áll, így az sem kizárt, hogy másnapra is marad belőlük.

Az első fogás egy tartalmas corn chowder, mely az amerikaiak egyik kedvenc zöldséges kukoricalevese, majd jöhet egy tartalmas szalonnás-tojásos burgonya, végül egy epres joghurthabbal zárjuk a sort.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több burgonyás étel itt!

DESSZERT

Epres joghurthab

Valódi nosztalgia, mert állagra és ízre is pont olyan, mint amit anno kapni lehetett. Én az epreset szerettem a legjobban, úgyhogy ezt készítettem el.

Még több gyümölcskrém itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...