Mit főzzek ma? Kukoricaleves, szalonnás-tojásos burgonya és epres joghurthab az ebéd

A mai menü igazán tartalmas fogásokból áll, így az sem kizárt, hogy másnapra is marad belőlük.

Az első fogás egy tartalmas corn chowder, mely az amerikaiak egyik kedvenc zöldséges kukoricalevese, majd jöhet egy tartalmas szalonnás-tojásos burgonya, végül egy epres joghurthabbal zárjuk a sort.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több burgonyás étel itt!

DESSZERT

Epres joghurthab

Valódi nosztalgia, mert állagra és ízre is pont olyan, mint amit anno kapni lehetett. Én az epreset szerettem a legjobban, úgyhogy ezt készítettem el.

Még több gyümölcskrém itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...