Mit főzzek ma? Kukoricaleves, polentapizza és karamellás-almás batyu laktat

Boldogítsuk magunkat isteni ízekkel, készítsünk kukoricalevest, polentapizzát és karamellás-almás batyut.

Szem nem marad szárazon a mai menü láttán: kukoricaleves, polentapizza és karamellás-almás batyu készül.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több pizzakülönlegesség itt!

DESSZERT

Még több édes leveles itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek