Mit főzzek ma? Szombati lazulás krumplilevessel, rakott zöldséggel és diós gubával

Itt a hétvége, eresszük ki a fáradt gőzt. Ami pedig sokkal jobban megy majd, ha van egy szuper ebédmenünk, amivel feltöltődhetünk. Készítsünk gazdag krumplilevest, szaftos rakott zöldséget és rumos-diós gubatortát.

Főzzünk szombatra egy igazán ütős menüt. Első fogásként gazdag krumplileves, majd a legszaftosabb tál rakott zöldség, végül pedig egy toronymagas, diós gubatorta kerüljön az asztalra.

LEVES

Még több krumplileves itt!

FŐÉTEL

Szaftos rakott zöldség

Ha szeretnétek összedobni egy igazán krémes, szaftos rakott zöldséget, ami nem csak finom, de még egészséges is, akkor ne is habozzatok tovább, dobjátok össze a családnak. Önmagában is ...

Még több csőben sült étel itt!

DESSZERT

Rumos-diós gubatorta

Szegény gubának nem a legjobb az imidzse. A legtöbb esetben szottyadt kifliből készül, maradékmentés gyanánt. Pedig ezt az alapot pofonegyszerűen ki lehet úgy is egészíteni, hogy akár ...

Még több diótorta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...