Mit főzzek ma? Krumplileves, csicseripörkölt és gofri a mai menüjavaslatunk

A mai menüből kihagytuk a húst, hogy bebizonyítsuk, bizony anélkül is jól lehet lakni ebédkor.

A mai menüben egy izgalmas krumplileves szerepel, melyet savanyú káposztával tettünk egy kicsit izgalmasabbá, majd jöhet egy csicseriborsópörkölt, végül egy édes gofrival zárjuk az ebédet, melyet bármivel ízesíthetünk kedvünk szerint.

LEVES

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldségpörkölt itt!

DESSZERT

Még több gofri itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek