Mit főzzek ma? Krumpligombócleves, csirkés-brokkolis felfújt és almás rétes a menü

A mai menü igazán tartalmas lesz, így érdemes minden fogásból csak egy maréknyit enni, nehogy a desszertnek már ne jusson hely.

Jöhet egy ütős menü? Kezdésnek egy tejfölös krumpligombócleves érkezik, majd egy csirkés-brokkolis casserole, végül egy mennyi bécsi almás rétes zárja a sort.

LEVES

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több sós felfújt itt!

DESSZERT

Bécsi almás rétes

Sokszor jártunk már Bécsben várost nézni, Ausztriában síelni, és az „Apfelstrudel“-t vagyis almás rétest soha nem hagytuk ki. Tésztája nem teljesen olyan, mint a magyar változaté, ...

Még több almás rétes itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...