Nagyon gazdag leves, rikítóan zöld, tavaszi rizottó és gyors desszert vár titeket!
ELŐÉTEL
káposztaleves
Az eredeti korhelyleves
A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...
Még több káposztaleves itt!
FŐÉTEL
rizottó
Reteklevélpesztós rizottó
A friss reteknél aligha van jobb tavaszi zöldség, amelyet a reggelihez vagy a vacsorához tálalhatnánk, az emberek nagy része azonban legtöbbször csak a zöldség fehér-rózsaszínben ...
Még több rizottó itt!
DESSZERT
gyümölcsös süti
Narancsos lustasüti
Nemrégiben Athénban jártam, és ha már ott voltam, benéztem egy főzőiskolába, ahol többek között ezt a sziruptól cuppogó, isteni pudingos sütit készítettük el. Ha Te is szereted a ...
Még több gyümölcsös süti itt!