Mit főzzek ma? Kölessaláta, mustáros csirkemell és színes piskótatekercs csavar az ujja köré

Ma finomabbnál finomabb falatokkal készülünk. Előételünk egy langyos kölessaláta, amit főételként a fokhagymás-mustáros csirkemell követ, ha pedig maradt hely, egy tejszínes, színes piskótatekercs is lecsúszhat a végén.

A nagy melegben előételnek leves helyett salátát adunk, gyors és könnyed főételt és egy pillepuha desszertet.

ELŐÉTEL

Még több különleges saláta itt!

FŐÉTEL

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Még több édes csirke itt!

Címlapról ajánljuk

Séftippek a legtökéletesebb, soktojásos házi tésztához Jahni Lászlótól, a Kistücsök...

A fejekben az él, hogy a levesekhez, tésztaételekhez nagy macera házi tésztát készíteni, ma már ezért automatikusan a gyári száraz tészta után nyúlunk. A legendás balatoni étterem, a Kistücsök séfje ezzel szemben arra biztat minden főzni szeretőt, hogy bátran álljunk neki frissen kigyúrni a tésztát, mert egy kis gyakorlással gyorsan megvan, az élmény pedig magáért beszél majd.

Nosalty

További cikkek