Pompázatos menüsor, nem unalmas ízek, extra savanyúsággal megfejelt húsos főétel és egy cuki desszert a végére!
SAVANYÚSÁG
uborkasaláta
Avokádós-citromos uborkasaláta
Starfokker hozott magával ilyen salátát az első pécsi gasztroblogger találkozóra, ott kóstoltam. Különösen megtetszett benne, hogy a citrom húsa is belekerül.
Még több uborkasaláta itt!
FŐÉTEL
töltött hús
Kolbásszal töltött karaj, avagy "szemes hús"
A "szemes hús" egy lenyűgöző és nagyon ízletes étel. Sertés hosszú karajból készül és fűszeres kolbásszal töltjük meg. Kiváló akár a szilveszteri lencsevacsora mellé vagy ...
Még több töltött hús itt!
DESSZERT
desszertgolyó
Puncsgolyó
Az ilyen gyorsan elkészülő csemegéket sokan kedvelik, nekem is van jó néhány bevált receptem ebben a kategóriában. A net-en böngészve több helyen is ráakadtam erre a változatra, s ...
Még több desszertgolyó itt!