Mit főzzek ma? Klasszikus marhahúsleves, rántott lazac és szaftos mákos guba kényeztet ma

Készítsetek csodás ünnepi marhahúslevest, mellé a kötelező rántott halat, a végén pedig egy szaftos mákos gubát.

A mai menünkért biztosan te is odaleszel, mert ünnepies ízeket és mutatós recepteket hoztunk neked! Készíts klasszikus marhahúslevest, rántott lazacot és szaftos mákos gubát. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Klasszikus marhahúsleves

A tökéletes marhahúsleves titka, hogy érdemes többféle marharészből, sok friss zöldséggel és lassú tűzön, hosszan, 2,5-3 órán át főzni. A húslevest főzés közben semmilyen ...

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Rántott lazacszeletek

A sütőben vagy serpenyőben sült lazac a szokásos elkészítési módok közé tartozik, mi azonban szerettünk volna kilépni a komfortzónánkból, és valami hasonlóan egyszerűt, de ...

Még több rántott hal itt!

DESSZERT

Még több mákos guba itt!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!