Mit főzzek ma? Klasszikus marhahúsleves, rántott lazac és szaftos mákos guba kényeztet ma

Készítsetek csodás ünnepi marhahúslevest, mellé a kötelező rántott halat, a végén pedig egy szaftos mákos gubát.

A mai menünkért biztosan te is odaleszel, mert ünnepies ízeket és mutatós recepteket hoztunk neked! Készíts klasszikus marhahúslevest, rántott lazacot és szaftos mákos gubát. Jó étvágyat hozzájuk!

LEVES

Klasszikus marhahúsleves

A tökéletes marhahúsleves titka, hogy érdemes többféle marharészből, sok friss zöldséggel és lassú tűzön, hosszan, 2,5-3 órán át főzni. A húslevest főzés közben semmilyen ...

Még több húsleves itt!

FŐÉTEL

Rántott lazacszeletek

A sütőben vagy serpenyőben sült lazac a szokásos elkészítési módok közé tartozik, mi azonban szerettünk volna kilépni a komfortzónánkból, és valami hasonlóan egyszerűt, de ...

Még több rántott hal itt!

DESSZERT

Még több mákos guba itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...