A mai menünkért biztosan te is odaleszel, mert ünnepies ízeket és mutatós recepteket hoztunk neked! Készíts klasszikus marhahúslevest, rántott lazacot és szaftos mákos gubát. Jó étvágyat hozzájuk!
LEVES
húsleves
Klasszikus marhahúsleves
A tökéletes marhahúsleves titka, hogy érdemes többféle marharészből, sok friss zöldséggel és lassú tűzön, hosszan, 2,5-3 órán át főzni. A húslevest főzés közben semmilyen ...
FŐÉTEL
rántott hal
Rántott lazacszeletek
A sütőben vagy serpenyőben sült lazac a szokásos elkészítési módok közé tartozik, mi azonban szerettünk volna kilépni a komfortzónánkból, és valami hasonlóan egyszerűt, de ...
DESSZERT
mákos guba
Szaftos mákos guba
Gyors mákos guba, ami a tojáshabnak köszönhetően sütés közben sem szárad ki!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!