Mit főzzek ma? Klasszikus lebbencsleves, svéd húsgolyó és rácsos almás pite vár ma

Kerüljön az asztalra egy fenséges lebbencsleves, egy jó nagy adag svéd húsgolyó és egy tepsi rácsos almás pite. Jó étvágyat hozzájuk!

Felejtsd el egy kis időre a klasszikus paradicsomlevest és a rántott húst! Készíts helyettük mennyei lebbencslevest, ínycsiklandozó svéd húsgolyókat és egy nagy adag rácsos almás pitét.

LEVES

Még több lebbencsleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsgombóc itt!

DESSZERT

Rácsos almás pite

Egy igazi, nagybetűs KLASSZIKUST hoztunk nektek, mégpedig a rácsos almás pitét. Ez a megunhatatlan kedvenc nem véletlenül kap helyet a legtöbb ország desszertérképén, hiszen pár ...

Még több amerikai pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...