Mit főzzek ma? Klasszikus lebbencsleves, cukkinis focaccia és a legkrémesebb sajttorta vár

Klasszikus lebbencslevest kínálunk, mely után, hogy ne nehezedjünk el, falatozunk egy kis cukkinis focacciát, végül a legkrémesebb sajttorta a jussunk.

Ma sem marad éhes senki, gondoskodik erről egy bitang jó lebbencsleves, egy könnyed cukkinis focaccia lilahagymával turbózva és egy igazán selymes, krémes sajttorta is.

LEVES

Még több lebbencsleves itt!

FŐÉTEL

Még több focaccia itt!

DESSZERT

Legkrémesebb sajttorta

Manapság olyan sokféle alapanyag kapható, hogy nehéz dönteni, melyiket használjuk az egyes receptekhez. Sokéves konyhai pályafutásom alatt van egy pár fogás, amit volt szerencsém ...

Még több sajttotrta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...