Mit főzzek ma? Klasszikus fogások kicsit újragondolva

Ha hét közepe felé kezd lankadni a lendület, és kifogytál az ötletekből, tarts velünk, és készítsd el ezeket az isteni finomságokat!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkba eperkrémlevest hoztunk rántott hallal és piskótatekerccsel.

LEVES

Villámgyors eperkrémleves Oszvald Marikától

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Szürkeharcsa fish and chips uborkás remouladdal

Recept itt!

Még több rántott hal itt!

DESSZERT

Mákos piskótatekercs lekvárral és pudinggal

Recept itt!

Még több piskótatekercs itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...