Mit főzzek ma? Klasszikus csurgatott tojásleves, hagymás rostélyos és tejes pite a menü

Tölts ma egy kicsivel több időt a konyhában, és a jutalmad egy igazán mennyei és kiadós lakoma lesz! Készüljön hát egy klasszikus csurgatott tojásleves, egy hagyományos hagymás rostélyos és könnyed tejes pite.

Olyan sok finomság készül ma, hogy hirtelen nem is tudjuk, melyikkel kezdjük a sort! Kényeztesd ízlelőbimbóidat először egy klasszikus csurgatott tojáslevessel, majd egy hagymás rostélyossal! Ezt a fantasztikus menüsort pedig zárd egy krémes tejes pitével!

LEVES

Még több tojásleves itt!

FŐÉTEL

Klasszikus hagymás rostélyos

A hagymás rostélyos, azaz pácolt marhahús nagy kazal sült hagymával, az éttermek sztárja, és sok ember nagy kedvence! Ezzel a recepttel pedig Te is elkészítheted otthon, minden ...

Még több rostélyos itt!

DESSZERT

Tejes pite

A tejes pite egy nagyon gyorsan elkészíthető és minimális erőfeszítést igénylő édesség.

Még több tejes pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...