Mit főzzek ma? Kitűnő ételekkel készültünk keddre

Ízletes, változatos finomságokat hoztunk, a leves és a desszert kicsit munkásabb, de a főételre nem kell sok időt szánni.

A mai "Mit főzzek a" összeállítáísunkban gyöngybablevest hoztunk tejszínes-csirkés tésztával és rácsos sütivel.

LEVES

Gyöngybableves

Gyöngybab leves

Már rég készítettem bablevest, most épp gyöngybab lett a fő alapanyag. Legközelebb mindenképpen gazdagítom egy kis házi csipetkével. Nem csak test, de lélekmelegítő is :-)

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Tejszínes spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

DESSZERT

Berlini sütemény

Berlini sütemény

Újonnan felfedezett, 1954-ben megjelent szakácskönyvemből való recept alapján készítettem ezt a hagyományos rácsos, linzertésztás finomságot. Mandulával töltöttem, igen nagy sikere ...

Még több rácsos süti itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...