Három izgalmas fogás, három kifinomult csavar: kenyérmentés levesként, csirkecomb, de mustárosan és egy légies túrógombóc, galuska formájában!
LEVES
Spanyol kenyérmentő fokhagymaleves (Sopa de ajo)
Spanyolországban így fest a fokhagymaleves: egy rusztikus, laktató fogás, ami szerény alapanyagokból készül, mellette viszont igen rendesen laktat. Valahol a rántott leves és a tojásleves ...
Még több különleges leves itt!
FŐÉTEL
Mustáros csirkecomb mézzel
A csirkecomb egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell sokat bajlódni az elkészítésével. Aki a bőrével kedveli a combot, annak még csak le sem kell húznia a húsról! A tepsire fektetve, ...
Még több mézes hús itt!
DESSZERT
Túrógombóc galuskába szaggatva
A túrógombóc sokak kedvence, amit leggyakrabban porcukrozott tejföllel fogyasztunk, de izgalmas párja lehet a jó időben egy hideg gyümölcsleves is. Ebben a receptben a gombócformát ...
Még több túrógombóc itt!