Készítsünk ebédre egy vegán kelkáposztalevest, majd süssünk fetasajtot zöldségekkel, édesség gyanánt pedig foszlós diós kalácsot.
LEVES
Vegán kelkáposztaleves
Frankfurti leves, oh, igen, imádom, de a gyerekek a virslit már kicsukták az általuk elfogadható élelmiszerek egyre szűkülő csoportjából. Ez a kis adalék-információ és az egyik ...
Még több káposztaleves itt!
FŐÉTEL
Sült feta zöldségekkel és fűszerekkel
Sokféle fűszernövény van a kertemben, amikből most egy különleges és egyszerű fogást készítettem. A sült feta zöldségekkel és fűszerekkel mindössze 15 perc alatt elkészül, ...
Még több zöldséges egytálétel itt!
DESSZERT
Foszlós diós kalács
A kalács hallatán mindenkinek a húsvét ugrik be, pedig a karácsonyi ünnepek idején is népszerű, és szokás készíteni, természetesen az alkalomhoz illő kiegészítőkkel. Ez a kalács ...
Még több kalács itt!