Mit főzzek ma? Karfiollevest főzz, utána hentes tokányt, majd vaníliás pudingot!

A magyaros fogások felé vesszük ma az irányt, ebben a nyákos-hideg-esős télben szuper lesz, készüljetek!

A mai első fogás magyaros karfiolleves lesz, amit sokan tejföllel tesznek ellenállhatatlanná, utána hentes tokány érkezik az asztalunkra, a desszert pedig krémes vaníliás puding!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Hentes tokány NoSalty módra

Az egyik kedvenc retróságunk, amit otthon érdemes igazán elkészíteni, mert a kifőzdékben ritkán találni igazán jó darabot. Ez egy szaftosabb változat, harsanós uborkával - mennyei!

Még több húsétel erre!

DESSZERT

Házi vaníliás puding meggyel

Fogalmam sincs, hogy hogy, de 300ft/darabjáért vettem a vanília rudat. Igaz nem otthon, de még így is azt hittem, hogy káprázik a szemem. Rögtön vettem párat, és mi mást próbálnék ...

Még több édes krém erre!

Legújabb receptek

Ropogós sajtos hagymakarika

Tiktokon nagyon elterjedt ez a recept, ahol két hozzávalóból egy finom, egyszerű és még csak nem is egészségtelen nasit készítenek. Korábban erre a ropogós parmezánrétegre fektettek ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 élelmiszer, ami tele van adalékanyagokkal: inkább meg se vedd...

Manapság igen nagy körültekintéssel kell vásárolni, ha szeretnénk a legegészségesebben étkezni. Arra sincs mindig idő, hogy a címkét bogarásszuk, milyen adalékanyagok vannak az adott termékben. Íme, 4 olyan élelmiszer, aminél rá se kell nézni az összetevők listájára ahogy, hogy tudd, jobb, ha nem rakod a kosaradba.

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Vadász-nokedli

A kedvenc német netes receptes oldalamon találtam ezt a receptet, amit egy osztrák hölgy tett fel.  Olyan igazi, téli, laktató tésztaétel.  Hogy miért vadász a címe? Mert így ...

Hentesleves

Lányom ballagására készült ez a finom, gazdag leves. Vendégeimet nézve, és a tálalóedényt üresen látva... nem is kellett megkérdeznem, mennyire találták finomnak. Ezután jöhetett a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!