Mit főzzek ma? Karfiolleves, tojáspörkölt és rebarbarás vaníliapuding vár

A mai menüben egyáltalán nem mindennapi fogások szerepelnek.

A leves ezúttal sült karfiolból készül, majd jön egy nagyon tavaszi tojáspörkölt, végül egy csodás rebarbarás puding.

LEVES

Sült karfiolos leves

Karfiolból a legfinomabb ételeket akkor készíthetjük, ha jól megsütjük. Ekkor picit veszít a nedvességéből, de belül krémes, kívül roppanós lesz, és a rásült friss és szárított ...

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Zöld, tavaszi tojáspörkölt

A klasszikus tojáspörkölt fantasztikusan zöld, harsány és tavaszias szószban érkezik, ezzel teljes hátraarcot mutatva a magyaros, paprikás verziónak. Készítsük el, ha valami ...

Még több tojáspörkölt itt!

DESSZERT

Rebarbarás vaníliapuding

A rebarbara és vanília méltán híres kombinálása valósul meg ebben a könnyű deszertben: a savanykás, fanyar kompótot tökéletes módon egészíti ki a házi puding aromás édessége. Ez ...

Még több vaníliakrém itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...