A leves ezúttal sült karfiolból készül, majd jön egy nagyon tavaszi tojáspörkölt, végül egy csodás rebarbarás puding.
LEVES
Sült karfiolos leves
Karfiolból a legfinomabb ételeket akkor készíthetjük, ha jól megsütjük. Ekkor picit veszít a nedvességéből, de belül krémes, kívül roppanós lesz, és a rásült friss és szárított ...
Még több karfiolleves itt!
FŐÉTEL
Zöld, tavaszi tojáspörkölt
A klasszikus tojáspörkölt fantasztikusan zöld, harsány és tavaszias szószban érkezik, ezzel teljes hátraarcot mutatva a magyaros, paprikás verziónak. Készítsük el, ha valami ...
Még több tojáspörkölt itt!
DESSZERT
Rebarbarás vaníliapuding
A rebarbara és vanília méltán híres kombinálása valósul meg ebben a könnyű deszertben: a savanykás, fanyar kompótot tökéletes módon egészíti ki a házi puding aromás édessége. Ez ...
Még több vaníliakrém itt!