Kezdjük az ebédet egy sült karfiolos levessel, majd jöhet egy krémes spárgarakottas, végül egy gyorsan összedobható gyümölcsös táska.
LEVES
Sült karfiolos leves
Karfiolból a legfinomabb ételeket akkor készíthetjük, ha jól megsütjük. Ekkor picit veszít a nedvességéből, de belül krémes, kívül roppanós lesz, és a rásült friss és szárított ...
Még több karfiolleves itt!
FŐÉTEL
Krémes spárgarakottas citromos zsemlemorzsával
Minden klasszikus kényelemmel rendelkezik, ami egy krémes, sajtos rakottól elvárható. A csavar (amely egyébként frissen kordában tartja) a rengeteg citromhéj a ropogós zsemlemorzsa az ...
Még több rakott zöldség itt!
DESSZERT
30 perces gyümölcsös táskák
Vigyázat, nagyon csokis, nagyon gyümölcsös, szupergyors recept következik! Áfonyás-fehércsokis, epres-nutellás, étcsokis-sárgabarackos táskák, mindössze 30 perc alatt! Nem lehet ...
Még több leveles sütemény itt!