Mit főzzek ma? Karfiolleves, krémsajtos csirke és birsalmasajtos csiga örvendeztet

Nyűgözzünk le mindenkit ezekkel az egyszerű fogásokkal: karfiolleves, krémsajtos-paradicsomos csirke és birsalmasajtos csiga vár.

Nem kell sokat macerálni velük, a mai ebéd fogásai mégis nagyot szólnak majd: készítsünk klasszikus karfiollevest, krémsajtos csirkét és birsalmasajtos csigát.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több tejszínes hús itt!

DESSZERT

Még több leveles sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek