Mit főzzek ma? Karfiolleves, Dubarry csirkemell és diós-almás pite készül ma

A mai menüben a karfiolé lesz a főszerep, egyedül a desszertből marad ki, de talán ennek mindenki örül.

A mai menüben egy klasszikus karfiolleves, Dubarry csirkemell és diós mágnáspite készül egy leheletnyi almával.

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült hús itt!

DESSZERT

Még több almás pite itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk