Mit főzzek ma? Palócleves, paradicsomos káposzta + hideg sertéssült és gofri jár ma

Magyaros, melengető, laktató. Ez a három kulcsszavunk mára. Melyiket készítitek el?

Palóclevesünkbe nyáridéző kapor kerül, a paradicsomos káposzta sertéssülttel egészül ki, a desszert pedig egyenesen a strandra varázsol mindenkit.

LEVES

Még több palócleves itt!

FŐÉTEL

Még több paradicsomos káposzta itt!

DESSZERT

Még több gofri itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek