Mit főzzek ma? Káposztakrémleves, gombás marha és máglyarakás töm degeszre

Különlegesebb, akár elegánsnak is mondható ebéd van ma készülőben: káposztakrémlevest követ gombás marhahús, az édes életről pedig a máglyarakás gondoskodik.

A mai napot káposztaleves, gombás marhahús és máglyarakás aranyozza be. Jó étvágyat!

LEVES

Párolt-lilakáposzta-krémleves

Ez volt a káposztás hetem. Vettem édes és lila káposztát és mindent elkövettem már belőle. Sütöttem káposztás lángost, egy nagy halom káposztasalátát, de volt még egy közepes ...

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Gombás-rozés marha

Gyönyörű húst találtam az üzletben, amiről azonnal tudtam, hogy hosszan főtt ételként készítem egyben párolva. Az így elkészített étel omlós, lágy, az ízek valóban összeérnek ...

Még több gombás hús itt!

DESSZERT

Még több máglyarakás itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...