Mit főzzek ma? Ízletes gyöngyszemek hét közepére

Szerdai ajánlatunkba klasszikus fogásokat válogattunk, telt ízükkel mindenkit levesznek a lábukról.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban paradicsomlevest hoztunk csirkeraguval és almás palacsintával.

LEVES

Paradicsomleves

Recept itt!

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Franciás csirkeragu

Recept itt!

DESSZERT

Almás palacsinta, sós karamellával

Recept itt!

Még több almás palacsinta itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Top 9 krémesen majonézes tojás és saláta az ünnepekre

A majonézes salátáknál illetve a krémes tojásételeknél semmi nem egészíti ki jobban a rántott pontypatkót és a különféle ünnepi húsokat, ez tény. Ne hezitáljunk, az év végén igenis megérdemeljük a gazdag, tunkolni valóan majonézes finomságokat, sőt, ha szeretjük, csípősen pikánssá is tehetjük őket!

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...