Mit főzzek ma? Így hasznosítsd újra a maradék főtt sonkát

Ha maradt még kevés főtt sonkád, új életre kelhet ebben az igazán tavaszias, húsvéti pitében, de a többi fogás sem elhanyagolható!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban minestrone-t hoztunk húsvéti, sós pitével és kevert almás sütivel.

LEVES

Zöldbabos minestrone

Recept itt!

FŐÉTEL

Húsvéti spárgás-fetás quiche

Recept itt!

DESSZERT

Kevert almás sütemény Glaser konyhájából

Recept itt!

Még több kevert süti itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...