Mit főzzek ma? Igéző finomságok péntekre

A hét utolsó munkanapjára sűrű, tartalmas levessel készültünk, amit egy könnyed, gyors és nagyon sajtos főétel követ, a sort pedig egy nagyi kedvenccel zárjuk!

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban ragulevest hoztunk sajtfelfújttal és lekváros kiflivel.

LEVES

Vörösboros pulykaleves

Vörösboros pulykaleves

Nagyon finom, tartalmas, zamatos leves, télen használhatunk hozzá fagyasztott zöldbabot, így egész évben készíthetjük ezt a kitűnő ételt!

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Sajtfelfújt egyszerűen

Sajtfelfújt egyszerűen

A felfújt, azaz soufflé (ejtsd: szuflé) egy változatosan elkészíthető francia étel, amely készülhet édesen és sósan is. Mi most egy pihekönnyű, sajtos változatot mutatunk nektek, ami ...

Még több sós felfújt itt!

DESSZERT

Porhanyós szilvás kifli Déditől, akár cukor nélkül is

Még több édes táska itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...