Mit főzzek ma? Vasárnapra aranyló húsleves, töltött csirkecomb és fehércsokis-epres pite készüljön

A hét utolsó napján fejedelmi fogásokkal készültünk, mégis az egyszerűséget tartottuk szem előtt. Gőzölgő húsleves, ducira töltött csirkecomb és fehércsokoládés-epres tart is a menün!

A vasárnapi menünek megadjuk a módját! Egy gőzölgő húslevesnek, finom töltött csirkecombnak tavaszias körettel, és epres-fehércsokis tartnak nem lehet ellenállni.

LEVES

Nem tökéletes karantén-húsleves

Hogy mitől nem tökéletes a karantén-húsleves? Hát például attól, hogy szinte tuti nincs hozzá otthon minden, amit máskor beleraksz. Ebbe például nem jutott petrezselyemzöld, ez van. Meg ...

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több töltött hús itt!

DESSZERT

Még több epres pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...