Mit főzzek ma? Húsgombócleves, rusztikus tojásos nokedli sonkával és tavaszi salátával és almás piskóta a menü

A mai menü klasszikus ízvilágot képvisel. Húsgombócleves, ahogy a nagyi készítette, tojásos nokedli, naná, hogy fejes salátával, édességnek pedig almakrémes piskóta vár.

Kezdésnek egy finom és laktató húsgombócleves, majd a nagy klasszikus: rusztikus tojásos nokedli sonkával a menü, de nyugodjatok meg, a desszertről sem feledkezünk meg, ezúttal almás piskótát készítünk.

LEVES

Húsgombócleves

Télen-nyáron készíthető finom leves, a hozzávalókat az évszak, az ízlésünk szerint variálhatjuk. Most, tél lévén, gyökérzöldségekből készítettem.

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több tojásos nokedli itt!

DESSZERT

Még több piskóta itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...