Mit főzzek ma? Húsgombócleves, rusztikus tojásos nokedli sonkával és tavaszi salátával és almás piskóta a menü

A mai menü klasszikus ízvilágot képvisel. Húsgombócleves, ahogy a nagyi készítette, tojásos nokedli, naná, hogy fejes salátával, édességnek pedig almakrémes piskóta vár.

Kezdésnek egy finom és laktató húsgombócleves, majd a nagy klasszikus: rusztikus tojásos nokedli sonkával a menü, de nyugodjatok meg, a desszertről sem feledkezünk meg, ezúttal almás piskótát készítünk.

LEVES

Húsgombócleves

Télen-nyáron készíthető finom leves, a hozzávalókat az évszak, az ízlésünk szerint variálhatjuk. Most, tél lévén, gyökérzöldségekből készítettem.

Még több gombócleves itt!

FŐÉTEL

Még több tojásos nokedli itt!

DESSZERT

Még több piskóta itt!

Legújabb receptek

Medvehagymás-túrós gnocchi

Az olasz malfatti névre hallgató házi gnocchi/gombóc ihlette az alábbi receptet. Ebbe, a kicsit magyarosabb verzióba azonban tavaszi medvehagyma és tehéntúró kerül, ettől frissebb, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Puha burgonyás pogácsa

Ugyan az összes pogácsák közül a burgonyás néz ki a legszerényebben, mégis ez a verzió rendelkezik az egyik leglégiesebb, legkönnyedebb állaggal. Persze csak akkor, ha jól dolgozzuk ki ...

Lipcsei krémes

A sógórnőmtől kértem a receptet még jó pár éve, azóta én ezt a sütit nem találtam sehol, de lehet más névvel szerepel, mert a neve megtévesztő lehet, mert az ember először ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!