Különleges ebédélményben lehet ma része mindenkinek, aki velünk tarta a főzésben: túrógombócos eperleves, döner kebab és édes málé készül.
LEVES
Hideg eperleves mandulás túróbonbonokkal
A legújabb Árpi keni-vágja epizódban Pikács Árpi egy üdítő, könnyed eperlevessel lepett meg minket, amit pirított mandulába forgatott túróbonbonokkal tálalt. A leves elkészítése ...
Még több gyümölcskrémleves itt!
FŐÉTEL
Berlini döner kebab
Ha már ettünk Berlinben, akkor azért, ha még nem, akkor azért készítsük el. Sok szereplős recept, de ettől függetlenül nem telik sok időbe az elkészítése, és megéri, barátokkal, ...
Még több gyros itt!
DESSZERT
Erdélyi édes málé reggelire
Édesszájú reggelizőknek, gluténmentes diétát folytatóknak vagy tejberizs főzési időt kivárni türelmetleneknek tökéletes reggeli választás. Szüleim Erdélyből származva igen ...
Még több kása itt!