Klasszikus ízekkel veszünk le titeket a lábatokról: a húslevesnek nincs, ki ellenálljon, a pásztortarhonya ripsz-ropsz megvan, a krémes epres sütit pedig ki ne hagyjátok!
LEVES
húsleves
Tyúkhúsleves
A legklasszikusabb vasárnapi ebéd...pofonegyszerű, csak türelem kell hozzá, meg egy kis gyakorlat. Minden háznál máshogy készítik, a mienk nem szentírás, de szerintünk így a ...
FŐÉTEL
pásztortarhonya
Pásztortarhonya a konyhából
Az eredeti pásztortarhonya bográcsban készül, de ha a konyhában, a tűzhelyen készítjük, akkor is garantálhatjuk a szuperfinom vacsorát!
DESSZERT
epertorta
Eperkrémes puliszkatorta
A tortakrémek felhasználásával pillanatok alatt finom krémet varázsolhatunk a süteményekbe, tortákba. Többféle ízesítésben kapható, én ma az epres változatot próbáltam ki, azzal a ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!