Mit főzzek ma? Házias tyúkhúsleves, gyors pásztortarhonya és eperkrémes puliszkatorta vár

A mai menü klasszikus húslevessel indul, majd egy laktató és kiadós pásztortarhonya és egy selymes eperkrémes puliszkatorta nyűgöz le titeket.

Klasszikus ízekkel veszünk le titeket a lábatokról: a húslevesnek nincs, ki ellenálljon, a pásztortarhonya ripsz-ropsz megvan, a krémes epres sütit pedig ki ne hagyjátok!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több tarhonya itt!

DESSZERT

Még több torta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek