Mit főzzek ma? Hamis halleves, cigánypecsenye és almás tekercs hívogat

A mai menü biztos mindenkinek (de tényleg MINDENKINEK) tetszeni fog: a hamis halleves, majd a cigánypecsenye, végül pedig az almás tekercs.

Nem lesz csalódás ebben az összeállításban: hamis halleves, cigánypecsenye és almás tekercs készül.

LEVES

Hamis halleves

Gyerekkoromban gyakran került az asztalunkra. Baján nőttem fel, ahol a halászlé az egyik kedvenc étele az ott lakóknak. Szűkösebb időkben, ha nem tellett halra, akkor ezt az egyszerű ...

Még több halleves itt!

FŐÉTEL

Klasszikus cigánypecsenye

Az egyik olyan étel, amit szinte sehol nem csinálnak tisztességesen, úgyhogy kénytelenek vagyunk mi magunk otthon elkészíteni. Pedig olyan egyszerű! Ehhez a legjobb krumplis köretet ...

Még több cigánypecsenye itt!

DESSZERT

Gazdag almás tekercs

Ha létezik hisztis tészta, akkor ez az! Nagyon kezelhetetlen, azért készítem még a mai napig is már sokadszor, mert amikor elkészül, egy igazi meglepetést kapunk. Ehetjük melegen vanília ...

Még több édes tekercs itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...