Mit főzzek ma? Hamis gulyás, hummuszkéregben sült csirke és szilvás lepény vár

Csodás ízekkel találkozhattok a mai menünkben, előételnek hamis gulyás, főételnek hummuszkéregben sült csirke, míg desszertnek fantasztikus szilvás lepény érkezik.

Ebédre egy könnyen elkészíthető hamis gulyásleves, hummuszkéregben sült, izgalmas csirke és finom szezonális szilvás lepény a menü.

LEVES

Hamis gulyásleves

Ez a leves gyerekkorom nagy kedvence.  Azért hamis,  mert nincsen benne hús. Régebben saját készítésű burgonya gombóccal csináltam, de amióta kipróbáltam a készen kapható, ...

Még több krumplis leves itt!

FŐÉTEL

Hummuszkéregben sült csirke

3 összetevős, gyors és egészséges csirkevacsora, amely hihetetlenül szaftos és lágy csirkemelleket ígér a kéreg alatt. A hummusszal megkent, és a füstölt paprikával megszórt csirke ...

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Még több szilvás pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...