Kezdjük a sort egy hallevessel, majd jöhet egy csodás rántott spárga, végül pedig egy pillekönnyű máglyarakás.
LEVES
Irish chowder, az ír zöldséges halleves
A chowder a világ egyik leghíresebb hallevese: ebben a sűrű raguban mindenféle kockázott zöldség társaságában fő omlósra a többféle tengeri hal. A levesről legtöbbünknek elsőre New ...
Még több halleves itt!
FŐÉTEL
Rántott spárga zöldfűszeres aiolival
Ez a hagyományosan panírozott és aranybarnára sült spárga lesz a tavasz új slágere. Ízletes bevonatú, ropogós, puha és friss. Remek előétel aiolival, tartárral vagy ranch öntettel ...
Még több bundázott zöldség itt!
DESSZERT
Máglyarakás tényleg szaftosan
Aki evett már kiszáradt, fullasztó mágylarakást, az bizony tudhatja, milyen a pokol. Nos, szerencsére a most következő receptúra abszolút nem ilyen desszertet eredményez: ha követjük a ...
Még több máglyarakás itt!