Mit főzzek ma? Hagymaleves, édes-savanyú csirke és meggyes tejpite a menü

Lenyűgöző ízek és praktikus ételek: ezekről szól a mai ebéd. Egészen pontosan hagymalevesről, édes-savanyú csirkéről és meggyes clafoutis-ról.

Ne kössünk kompromisszumot, főzzünk kevés macerával isteni fogásokat ebédre: gyors, selymes hagymalevest, izgalmas édes-savanyú csirkét és klasszikus meggyes tejpitét kínálunk mára.

LEVES

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Még több kínai étel itt!

DESSZERT

Még több clafoutis itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek