Mit főzzek ma? Ha péntek, akkor krumplileves, sült kolbász és palacsinta

Nem hagyományos csirkés-zöldséges krumplileves a mai menü, amelyet házi kolbász követ, aminek már az illatától is jóllakunk, de azért a végére meg beszuszakolunk egy almás palacsintát! Vagy kettőt.

Pénteken nem sajnáljuk senkitől a földi jókat: tartalmas burgonyaleves az első fogás, sült kolbász a második, és rusztikus almás palacsinta a harmadik, jó étvágyat!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel erre!

DESSZERT

Még több palacsintarecept erre!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek