Kezdésnek egy gulyáslevest szolgálunk fel, melyhez megszelhetitek a Szent István napi kenyeret, de csak óvatosan, mert utána egy isteni kenyérlángos is következik, végül pedig egy rákóczi túrós pohárkrémet kanalazhatunk.
LEVES
gulyásleves
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...
Még több gulyásleves itt!
FŐÉTEL
kenyérlángos
Ha bármilyen kelt tésztát, például kenyérlángost készítünk, bátran használhatunk a víz helyett más folyadékot is a tésztában: például kovászosuborka-levet. Az enyhén savas nedű ...
Még több kenyérlángos itt!
DESSZERT
pohárkrém
A népszerű sütemény pohárkrém változata. A tojáshabot lehagytuk róla, cserébe nagyon hamar elkészül, és még pihentetni sem kell!
Még több pohárkrém itt!