Mit főzzek ma? Gombás zöldségleves, omlós sertéssült és répás minimuffin készül ma

Egy igazi tavaszi menü készül ma a konyhában, a desszerttel pedig már a húsvétra készülünk.

Mai menünk igazán izgalmas fogásokból áll: kezdésként egy mennyei zöldségleves, majd egy nagyon laktató omlós sertéssült roppanós krumplival és tavaszi zöldekkel kerül az asztalra, végül egy répás muffinnal zárjuk a sort.

LEVES

Még több zöldséleves itt!

FŐÉTEL

Még több pecsenye itt!

DESSZERT

Még több muffin itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...